badkuiprace totaal verregend 9 deelnemers

Bij de start in Gorssel waar men het water in moesten via een weiland bleven de auto’s steken in het moerassige weiland zodat deze er uit getrokken moesten worden. Ook twee personen hadden onderkoeleingsverschijnselen, zij werd in de boot van het Rijkswaterstaat op temperatuur gebracht. Veel toeschouwers waren er niet op de Wellekade, waar men natuurlijk wel op gerekend had. Het weer bracht niet veel goeds. Als eerste van de mannen ging het team Tactus Verslavingszorg aan de bel en van de dames Maffioso. De organisatie hoopt dat het volgend jaar bij de tiende editie beter weer wordt en meer kandidaten als de voorgaande jaren. De kandidaten van zondag hadden toch, ondanks het weer, wel veel lol op het water.

Van de start is een filmpje gemaakt, deze is te zien op: [youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=LSRRfEO2fg8"]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.