av salland start loopclinic voor beginners

Al vele jaren start AV Salland in september de loopclinic voor de beginnende loper. Dit is natuurlijk de manier om te beginnen met lopen. Het helpt je de drempel over. Meer dan tachtig procent gaat na de clinic door met lopen in een loopgroep, bij een vereniging of individueel.

Tijdens de clinic loop je 13 weken lang twee keer in de week op woensdag van 19.00 uur tot 20.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur hardlopen in een groepje, begeleid door enthousiaste trainers. Vanaf woensdag 7 september kun je starten met een loopclinic voor startende lopers. De clinics vinden plaats op het sportveld van het Carmel College Salland aan de Hofstedelaan 4 in Raalte. Deze accommodatie biedt gelegenheid tot omkleden en douchen. Uiteraard zal gedurende de cursus naast het lopen veel aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld loopschoeisel en -kleding. Ook wordt er speciaal een training gewijd aan het lopen met hartslagmeter. Iedereen kan dan gebruik maken van zo’n meter.

Op woensdag 31 augustus is er een informatie/kennismakingsbijeenkomst gepland. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 20.45. Hier kun je vragen stellen, meer informatie krijgen en kennis maken met andere lopers. Voor koffie wordt gezorgd. De informatieavond wordt gehouden in de gymzaal (niet de sporthal) van de Carmel College. Ingang van deze gymzaal is aan de achterkant van de school waar ook het sportveld ligt.

Voor inschrijven en meer informatie kun je terecht op avsalland.nl. De kosten van de clinic bedragen 50 euro per persoon. Dit is inclusief de clinic “trainen met een hartslagmeter”, een gratis functioneel loopshirt en gratis deelname een de 5 kilometer Joop van den Enk Crossloop van AV Salland op 4 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.