automobilist mishandeld op acacialaan

Een 44-jarige automobilist uit Twello is maandagochtend mishandeld op de Acacialaan in Raalte door een nog onbekende man. De man reed rond 8.45 uur met zijn zwarte personenauto over de Westdorplaan richting de Acacialaan. Achter hem reed een donkerblauwe Seat Ibiza (hatchback). Deze reed kort achter de man en knipperde met zijn lichten.

Toen de man uit Twello stopte bij de rotonde om te vragen wat er aan de hand was, stapte de onbekende man ook uit en begon de Twellonaar te slaan en te schoppen. Hierna stapte de onbekende man weer in en reed weg in de richting van het industrieterrein. De politie roept eventuele getuigen van deze mishandeling op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.