Home / archiefcentraal / andere houtdorpen nu wel van start

andere houtdorpen nu wel van start

Het houtdorp in Raalte-Noord mag dan in verband met de veel te drassige locatie zijn afgelast, dat wil niet zeggen dat er elders in Raalte niet naar hartenlust getimmerd, gebouwd, geverfd, gekliederd en gespijkerd wordt. Landstede Welzijn presenteert namelijk nog twee andere houtdorpen: ‘Langs de lijn’ bij het Rohda-complex en het houtdorp bij de Pauluskerk. Deze zijn beide vanochtend van start gegaan.

Bij de Pauluskerk, waar onze fotografe een kijkje nam, vermaken ongeveer 125 kinderen zich met het bouwen van hutten. Het thema van dit jaar is winter. Donderdagmiddag zijn de ouders vanaf half twee welkom om de hutten te bekijken. Daarnaast krijgen zij die middag een programma voorgeschoteld door de deelnemende kinderen.

Mede-organisator Irma Haarman is heel erg blij dat ‘haar’ houtdorp nog gewoon door kan gaan. “En dat is ook mede te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers. Helaas wordt het steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden die zich voor deze activiteit in willen zetten, maar toch is het ook dit jaar weer gelukt. Dankzij een aantal jonge vrijwilligers, zes jongeren die hier een maatschappelijke stage volgen en de inzet vele ouders.”

Lees ook

Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.