aftrap theaterseizoen met uitfestival overijssel

De aftrap van het theaterseizoen 2011-2012 vindt op zaterdag 10 september plaats door middel van het UITfestival. De verschillende grote en kleine theaters van Overijssel organiseren dan in hun eigen vestigingsplaats activiteiten of evenementen die gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Ook het HOFtheater doet aan het UITfestival Overijssel mee en organiseert zaterdag 10 september van 14.00 uur tot 17.00 uur verschillende activiteiten rondom het theater. Zo worden er rondleidingen achter de schermen verzorgt, krijgen bezoekers advies bij het bestellen van kaarten, is er die dag extra korting bij het bestellen van kaarten en zijn er leuke kinderactiviteiten.

Bovendien kunnen bezoekers die middag genieten van muziek en theater. Het HOFtheater wil tijdens het UITfestival namelijk een podium bieden aan koren, muzikanten, bandjes en andere lokale talenten. Op verschillende plekken in en rondom het theater worden podia gecreëerd waar gemusiceerd kan worden en waar het publiek kan genieten van muziek en theater. Talenten die voornemens hebben aan Salland’s got Talent deel te nemen, krijgen die middag ook de gelegenheid te repeteren in het HOFtheater.

Voor bandjes, koren, verenigingen en andere talenten is het UITfestival bij het HOFtheater een mooie gelegenheid om voor publiek op te treden en zichzelf te promoten. Bij interesse om die middag op te treden, kunnen zij contact opnemen met Mirjam Borger via mirjamborger@hofinsalland.nl of 0572-361361. Opgeven kan tot en met 26 augustus.

Meer informatie over het UITfestival in het HOFtheater staat op staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.