Home / archiefcentraal / 3d tekening in centrum raalte

3d tekening in centrum raalte

Een driedimensionale straattekening is een ‘diep gat’ waar je toch overheen kunt lopen, een ‘obstakel’ dat er niet blijkt te zijn. Ze zijn wellicht bekend van de doorzendmailtjes met fraaie krijttekeningen die suggereren alsof er op straat iets ligt dat amper van echt is te onderscheiden. Een fontein of een grote ‘doos’ die bij nadere bestudering nep blijkt te zijn. Stöppelhaene is erin geslaagd een aantal toppers uit de Nederlandse streetpaintwereld naar Raalte te halen. Ze hebben zelfs het wereldrecord van de grootste 3D-tekening op hun naam staan.

De tekenkunstenaars beginnen op donderdag 25 augustus en werken tot en met zaterdag 27 augustus aan hun tekening. Bezoekers van Stöppelhaene kunnen de vervaardiging van de tekening derhalve op de voet volgen. Het werk van de kunstenaars is tijdens Stöppelhaene (en de dagen daarna) gratis te bezichtigen.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.