zorggroep raalte kiest voor nieuwe ict

Schutte Informatisering gaat de ICT-omgeving van Zorggroep Raalte verzorgen. Ook het beheer en bedrijfsnetwerk komt in handen van het ICT-bedrijf.

De belangrijkste reden voor de Zorggroep om op zoek te gaan naar een nieuwe ICT-omgeving is om te kunnen beschikken over een moderne en flexibele ICT-omgeving. Met de plannen voor een nieuw zorgcomplex in Lemelerveld wordt het gebruik van ICT steeds belangrijker.

“Het grote voordeel van een partner als Schutte Informatisering is dat zij meedenken en een proactieve houding aannemen. Tevens denken ze mee in onze bedrijfsprocessen en de ontwikkelingen op zorggebied. We zien Schutte Informatisering dan ook niet als ‘een partij’ maar zien de organisatie echt als een samenwerkingspartner,” aldus Rolf van Munster. Marcel Schutte, eigenaar van Schutte Informatisering, gaat verder: “Belangrijk voor Zorggroep Raalte is om grip te houden op haar ICT-omgeving maar daarnaast ook te kunnen profiteren van de centraal gefaciliteerde diensten die wij leveren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.