zoetboek en liefde maakt blind in leeren lampe

Splash en Sjot voeren op 9 juli een musical op in De Leeren Lampe. De groep Splash speelt de musical ‘Zoetboek’. Sjot zal de musical ‘Liefde Maakt Blind’ opvoeren. Met één kaartje kan je dus twee musicals zien.

ZoetBoek gaat over Eva. Zij is enigs kind en haar vader werkt veel, daarom doet de moeder alles in het huishouden. Haar ouders krijgen veel ruzie, Eva bedenkt daarom samen met haar vrienden Jackie, Ryan & Thomas om bij hun opa te gaan logeren. Zodat haar ouders weer even tijd voor elkaar hebben. ‘S avonds bij opa zitten ze op zolder en vinden ze een oud boek. Op een magische wijze verdwijnen ze alle vier in het zogenaamde ‘ZoetBoek’. De vier blijken uitverkorenen te zijn voor de snoepwereld. Vijf gekke snoep-dwergen vangen hun op in het snoepjesbos aan de kant van de ranja-rivier, zij hebben de hulp van Eva, Ryan, Jackie & Thomas hard nodig! Want niet veel later horen ze dat het ‘Zoetpoeder’ waar alle snoepjes op de hele wereld mee worden gemaakt gestolen is door de DropHeks! Meester Zoet geeft hen de krachten om de dropheks aan te kunnen, maar gaat ze dit lukken?

De musical begint op 9 juli om 18:45 in De Leeren Lampe. Een kaartje kost voor kinderen tot 12 jaar 3,50 euro en voor volwassenen 6,50 euro.

Liefde Maakt Blind is een waargebeurd verhaal en is gebaseerd op de belevenissen van een 13-jarig meisje. Eva ontmoet Damian, een leuke, aardige jongen die haar kadootjes geeft en gezellig mee uit eten neemt.Eva wordt verliefd op hem en gaat steeds meer met hem om. Dan verdwijnt ze uit huis. Haar moeder is heel erg ongerust en vraagt zich af wat ze fout heeft gedaan. Eva is inmiddels bij Damian thuis en door hem verslaafd geraakt aan drugs. Ze ontmoet een ex-vriendin van Damian die haar voor hem waarschuwt. Damian vertelt Eva dat hij geldproblemen heeft en vraagt haar om die avond met hem en zijn vrienden mee te gaan. Ze hebben ‘iets’ te doen op een industrieterrein en Eva hoeft alleen maar op de uitkijk te staan.

Eva wordt gearresteerd en belandt in een jeugdgevangenis. Door de meiden die daar zitten wordt ze in elkaar geslagen. Midden in de nacht wordt ze wakker uit een nachtmerrie. Vol vertwijfeling realiseert ze zich dat ze moet kiezen vóór of tegen Damian. Maar ze houdt van hem, terwijl ze hem tegelijkertijd ook haat.

Ook deze musical wordt op 9 juli opgevoerd. Om 20.15 uur begint Liefde Maakt Blind. Maar wanneer je een kaartje koopt voor Zoetboek mag je gratis naar deze musical.

De kaartverkoop is inmiddels gestart,kaarten zijn te reserveren via leden of mail naar h.vanvilsteren@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.