Home / archiefcentraal / zoektocht naar oude stoppelhaenefotos

zoektocht naar oude stoppelhaenefotos

Gezocht: Oude foto’s en verhalen van en over Stöppelhaene. Salland Centraal zoekt samen met Stöppelhaene naar oude foto’s en verhalen van het Raalter oogstfeest. Samen met onze lezers willen we het verhaal achter de foto proberen te zoeken. En nog leuker: We vragen onze lezer om zelf ook foto’s (en misschien zelfs wel video) in te sturen.

Wij kunnen ons niet indenken, dat er tijdens de 59 voorgaande edities van Stöppelhaene geen memorabele verhalen verteld kunnen worden. Stuur je foto’s in naar redactie@sallandcentraal.nl . Het liefst met het achterliggende verhaal erbij, maar als je zelf het verhaal niet (meer) weet, kunnen onze lezers vast helpen!

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.