zirkus zirkus komt naar raalte

Zirkus Zirkus komt naar de Stöppelhaene. Op 26 augustus komen ze met hun stoere liedjes, vette beats en coole dancemoves naar Raalte. Na afloop van de Kinderolympiade zullen ze op het buitenpodium op ’t Stöppelveld een swingend optreden geven.

De vrijdagmiddag van Stöppelhaene wordt gezien als de kindermiddag voor kinderen van vier tot twaalf jaar. ‘Het is bij de kinderolympiade niet belangrijk wie er wint, maar vooral dat je meedoet en plezier hebt’, aldus de organisatie. Dit jaar wordt er na afloop van de Kinderolympiade een grote stoelendans georganiseerd en zal de band Zirkus Zirkus een aantal liedjes zingen. Opgeven voor de Kinderolympiade en de stoelendans kan vanaf 26 augustus om 13.00 uur bij de kassa van de Feestfabriek. Na afloop van de olympiade is er bovendien voor de kinderen een surprise en iets lekkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.