zeg bezorger wat krijgen we nou

Kijk… Daar worden we niet vrolijk van. Een bezorger van onze weekkrant had er waarschijnlijk even geen zin meer in. Rotweer, wind tegen, regen tegen en allemaal vriendjes en vriendinnetjes die vakantie hebben. Met andere woorden: Er zijn veel leukere dingen te doen dan een krant bezorgen.

De bezorger dumpte zijn (of haar) pakketje kranten in de sloot langs de Weseperweg, vlak buiten Heeten. Een boze mail van een bewoner van de straat in onze mailbox vandaag. Daar worden we niet vrolijk van.

Los van het feit dat je als bezorger gewoon je werk moet doen, willen wij absoluut niet hebben dat je onze naam te grabbel gooit. Het milieu vervuilen met drukwerk dat onze naam draagt. Niet doen. Los van het feit dat je dit niet mag van je werkgever (die we inmiddels ingelicht hebben), mag het wettelijk ook niet. Je kunt er een fikse boete voor krijgen (tot 260 euro). En 260 euro terugverdienen… daar moet je weer een flinke serie kranten voor bezorgen.

De bezorger in deze kwestie mag zich overigens gerust wat zorgen gaan maken. De kranten zijn allemaal gecodeerd, waardoor de naam van de bezorger niet lang onbekend blijft. Het gedumpte papierwerk is inmiddels verwijderd door een medewerker van de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.