Home / archiefcentraal / zeepkistenrace van jeugdsoos wesepe

zeepkistenrace van jeugdsoos wesepe

Wesepe maakt zich op voor de zeepkistenrace van de jeugdsoos op vrijdag 1 juli. De jongeren hebben zich inmiddels op kunnen geven en zijn al druk bezig met het bedenken en maken van hun eigen zeepkist. De ene zeepkist wordt gebouwd op snelheid, de ander voor originaliteit en dan is er nog altijd de minder populaire pechprijs. Naast het maken van een zeepkist, moeten de deelnemers op zoek naar sponsoren. Dat wordt ook gedaan door de leiding van de soos, zij gaan langs bij de plaatselijke ondernemers.

Deze sponsorinkomsten zorgen ervoor dat de eigen bijdrage voor de race laag kan worden gehouden, zo kunnen er zoveel mogelijk jongeren meedoen. De organisatie heeft ook aan de allerkleinsten gedacht, zo is er een springkussen, zijn er verschillende muzikanten en is er een DJ. Aanvang is om 19.00 uur. De zeepkistenrace vindt plaats aan de Achterhoekstraat.

Meer info op www.jeugdsooswesepe.nl

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.