wraakactie ribs en blues bij bnn op tv

Volledig en overrompeld werd Jabe uit Groningen door BNN Presentator Valerio Zeno op het Open Air Stage geroepen tijdens Ribs & Bleus. Op 20 juli zendt BNN in het programma Loverboys deze opnamen van tweede pinksterdag uit. Zijn vriendin Robin haalde een ludieke wraakactie met hem uit.

De Groninger, zelf zanger met een eigen band, maakte een jaar geleden een slippertje. Zijn vriendin heeft het hem inmiddels vergeven maar vond toch dat hij nog een keertje moest boeten. Daarom nam zij in het geheim contact op met BNN. Samen met de mensen van Endemol, Ribs & Blues en de band the Rhytm Chiefs werd afgesproken hoe het één en ander in zijn werk zou gaan.

In het geheim arriveerde die maandagmiddag een ploeg van 8 omroepmedewerkers in Raalte, inclusief presentator Valerio Zeno en verdween snel backstage uit het oog van het publiek. In de loop van die middag werden uitdagend geklede Endemol-medewerksters op de nietsvermoedende Groninger afgestuurd om deze flink te omhelzen. Door minimaal drie camera’s werden de reacties van Jabe, die wat deze dames betreft dus echt onschuldig was, geregistreerd.

Voordat rond 5 uur de Rhythm Chiefs zouden optreden betrad Valerio het podium en nodigde de volledig verraste Groninger uit om naar voren te komen. Na enkele kritische woorden over zijn escapades en de belofte zoiets nooit meer te doen, moest de Groninger een van zijn eigen liedjes zingen dat door de Rhytm Chiefs in de week ervoor speciaal was ingestudeerd. Het ging hem na een aarzelende start niet eens zo slecht af. ‟Bedankt Raalte! En ik zal het nooit meer doen, schat”, zei Jabe na zijn optreden. Waarna het hele gezelschap backstage verdween tot verdriet van een flink aantal jonge vrouwelijke fans van Valerio. Die nog lang probeerden om over de afzetting heen een glimp van hun grote idool op te vangen.

De uitzending begint 20 juli om 20.30 uur op Nederland 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.