woon winkelplan heino afgeslankt van start

Het plan om van de panden op de hoek van de Canadastraat en de Paalweg in Heino winkels en appartementen te maken, gaat binnenkort van start. In afgeslankte vorm weliswaar. Het plan om drie bouwlagen te creëren is teruggebracht naar twee. De komende maanden gaan de negen appartementen in de verkoop.

Aan de Canadastraat worden vijf appartementen gebouwd, aan de Paalweg vier. De woonruimten aan de Canadastraat worden elk ongeveer 125 vierkante meter groot en krijgen een terras op het zuiden, variërend van 50 m2 tot 100 m2. De prijzen van de appartementen variëren van 270.000 euro tot 330.000 euro.

Onder de appartementen komt ruimte voor twee grote winkels, dit kunnen ook nog één grote en twee kleinere winkels worden. Totaal vloeroppervlak van de winkelruimten: duizend vierkante meter. Duidelijk is al dat Dierenwinkel Ten Bolscher zijn intrek neemt in het nieuwe woon-winkelplan, voor de andere winkelruimte(n) worden op dit moment gesprekken met geïnteresseerden gevoerd.

Naar verwachting begin de daadwerkelijke werkzaamheden in het begin van 2012. Het begin zal de sloop van de bestaande bebouwing zijn, daarna verrijst het nieuwe complex op de kavel.

Binnenkort houden de betrokken ondernemers een informatiebijeenkomst. In de afgelopen jaren hebben zich ongeveer 40 geïnteresseerden voor een appartement gemeld. Wie meer informatie over de appartementen wil, kan zich wenden tot Makelaarskantoor Heeger in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.