winnaar tourspel wint niets dan roem

Carmino Dhaene heeft in de afgelopen drie weken de meeste punten verzameld in het Tourspel van NuCentraal. In 21 etappes sprokkelde hij maar liefst 1916 punten bij elkaar. Wat hij daar mee wint? De eeuwige roem en verder niks. Dhaene woont namelijk in België en dat ligt ‘net’ buiten het verspreidingsgebied van onze sites en kranten.

Ook de nummer twee van Tourspel, Denzel Brouwers, wint niks dan de eeuwige roem. Ook Brouwers woont buiten het verspreidingsgebied van onze sites en kranten. Is er dan helemaal niemand uit deze regio met een beetje verstand van wielrennen? Jazeker wel.

Hij was het zelfs aan zijn stand verplicht. De voorzitter van wielervereniging CRT-Raalte, Johan Kiekebosch, heeft een prima team samengesteld. Hij is derde in het algemeen klassement geworden, maar is de beste uit onze regio. Kiekebosch rijdt deze zomer nog op een gloednieuwe, ultraturbo snelle Cannondale CAAD 8 rond. De fiets is ook dit jaar beschikbaar gesteld door Kokkiebikes uit Lemelerveld.

Rick Mosterd uit Wijhe gaat een hele gezonde periode tegemoet. Hij wint namelijk de tweede prijs van het Tourspel en dat houdt in dat hij drie maanden gratis mag gaan sporten bij LifeStyle Centre in Raalte. Hij krijgt daarbij BENFIT voedingsbegeleiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.