Home / archiefcentraal / winnaar tourspel wint niets dan roem

winnaar tourspel wint niets dan roem

Carmino Dhaene heeft in de afgelopen drie weken de meeste punten verzameld in het Tourspel van NuCentraal. In 21 etappes sprokkelde hij maar liefst 1916 punten bij elkaar. Wat hij daar mee wint? De eeuwige roem en verder niks. Dhaene woont namelijk in België en dat ligt ‘net’ buiten het verspreidingsgebied van onze sites en kranten.

Ook de nummer twee van Tourspel, Denzel Brouwers, wint niks dan de eeuwige roem. Ook Brouwers woont buiten het verspreidingsgebied van onze sites en kranten. Is er dan helemaal niemand uit deze regio met een beetje verstand van wielrennen? Jazeker wel.

Hij was het zelfs aan zijn stand verplicht. De voorzitter van wielervereniging CRT-Raalte, Johan Kiekebosch, heeft een prima team samengesteld. Hij is derde in het algemeen klassement geworden, maar is de beste uit onze regio. Kiekebosch rijdt deze zomer nog op een gloednieuwe, ultraturbo snelle Cannondale CAAD 8 rond. De fiets is ook dit jaar beschikbaar gesteld door Kokkiebikes uit Lemelerveld.

Rick Mosterd uit Wijhe gaat een hele gezonde periode tegemoet. Hij wint namelijk de tweede prijs van het Tourspel en dat houdt in dat hij drie maanden gratis mag gaan sporten bij LifeStyle Centre in Raalte. Hij krijgt daarbij BENFIT voedingsbegeleiding.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.