wim de pette koerhuis overleden

Wim Koerhuis, beter bekend als ‘De Pette’ is woensdag overleden. Koerhuis is 81 jaar oud geworden. Hij was een van de grootste fans van Rohda Raalte en altijd langs de velden te vinden. Hij bezocht niet alleen het eerste elftal, maar was ook vaste supporter bij veel andere wedstrijden op de zaterdagen en zondagen. Je kwam Koerhuis niet tegen zonder zijn pet op.

Niet alleen de wedstrijden, maar zelfs op de trainingen van de roodgelen was Koerhuis vaak aanwezig. Dat had vooral ook te maken met zijn eigen voetbalverleden. Na jaren in het eerste van Rohda gevoetbald te hebben, speelde De Pette nog jaren in het legendarische veteranenteam van de jaren zeventig van Rohda.

Koerhuis was zijn leven lang tegelzetter, werk dat hij in de avonden en op zaterdag ook graag uitoefende bij zijn vele voetbalvrienden. Als mensen binnen de vereniging wat bouw- of tegelwerk hadden, stond de Pette altijd klaar.

De woorden “Vrögger was alles better, toen deed’n we nog eerst de man en dan de bal,” zijn haast cultuur geworden langs het Rohda-veld. Woorden die uit de mond van De Pette kwamen.

Wim Koerhuis wordt maandag in besloten kring begraven. Zondagavond om 19.00 uur begint de avondwake, dan kan iedereen die de behoefte heeft, afscheid nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.