wijn en likeur proeven bij de olsterhof

Op het terras van de Olsterhof in Olst wordt 7 augustus een proeverij van likeuren en wijnen gehouden. De likeuren en wijnen komen van biologisch fruitbedrijf de Hammerhof.

De Hammerhof is een kleinschalig biologisch fruitbedrijf met oude rassen fruitbomen, wijnranken, walnoten-, vlierbessenstruiken en tamme kastanjes. Van deze vruchten worden, in eigen beheer, wijn en likeuren gemaakt. Naast deze fruitbomen heeft het bedrijf ook een imkerij, de honing wordt ook gebruikt om wijn van te maken.

Tijdens de proeverij worden de processen voor de wijn, net als het stoken van likeuren goed uitgelegd. De proeverij is gratis te bezoeken en maakt deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst.

De proeverij duurt 7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.