wie wordt de tenniskampioen van olst wijhe

In september brandt de strijd weer los, wie mag zich tenniskampioen van de gemeente Olst-Wijhe noemen en de STIPPcup mee naar huis nemen? Dit toernooi wordt ook dit jaar gehouden door de tennisverenigingen uit Wesepe, Olst en Wijhe. Iedere tennisser uit de gemeente kan meedoen, mits je lid bent van de KNLTB.

Er wordt gespeeld in de categorieën enkel, dubbel en mix, zowel dames als heren en met een speelsterkte van 4 tot en met 9. Ook de jeugd kan zich opgeven, er zijn aparte poules voor de hele kleintjes en junioren tot 10, 12, 14 en 17 jaar. Het toernooi is va 19 tot en met 25 september. De wedstrijden worden gespeeld op de drie tennisparken. Opgeven kan via staging2.terspille.nl Dit kan tot 9 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.