wethouder en kunstenaar openen brug

Veel bewoners van de Noorder Koeslag hadden zich woensdagavond verzameld bij nieuwe brug in de wijk Noorder Koeslag. De brug is een verbinding tussen het noordelijke en zuidelijke gedeelte van de wijk. Onder het toeziend een aantal toekomstige bewoners van de wijk werd de brug geopend.

Na toespraken van wethouder Ans Otterloo en de kunstenaar Dre Wapenaar werd de brug geopend. Gewapend met een prikstok, doorboorden zij gezamenlijk een grote ballon waaruit honderden kleine blauw en groene ballonnen vlogen. Hiermee was de brug geopend.

De brug is ontworpen door Dre Wapenaar uit Rotterdam. De nieuwe verbinding is een 18 meter lange fiets-voetbrug. Het is een blikvanger en van alle kanten in de wijk te zien. De brug heeft een open stalen constructie, een dak dat is voorzien van een zeil en een houten brugdek met twee bankjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.