wereldwinkel grotere aanloop in kulturhus

“Mensen weten soms zelfs niet dat we hier zitten. We genieten nog geen algemene bekendheid en dat hopen we vanuit het Kulturhus wel te bereiken,” aldus Lous. “We waren al een tijd op zoek naar een betere plek, maar een a-locatie is voor ons niet betaalbaar.”

Met de verhuizing naar het Kulturhus in hartje centrum, hopen de medewerkers dus op meer aanloop. Voor die tijd moet er nog wel één en ander veranderen in het verzamelgebouw. De Wereldwinkel komt namelijk op de plek waar nu De Paraboolwinkel nog zit. Die schuift iets op en levert een beetje ruimte in. De bieb verkast naar boven, waardoor ook de VVV/ANWB zijn intrek in het pand neemt.

“Het begin van de verhuizing staat gepland in november, maar of we dat halen… Dat blijft nog wel even de vraag. Er moet immers nog wel één en ander verbouwd worden.“

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.