welles nietes over n35 tussen vvd en cda

“De aanpak van de N35 bij Raalte is wel vertraagd, een streep door de plannen. Tot 2020 gebeurt er niks met de weg,” stelde CDA-fractievoorzitter Elly van Steen donderdag in de gemeenteraad. “Niks van waar,” zei VVD-fractievoorzitter Ben Nijboer. “Een paar projecten heeft extra prioriteit gekregen, maar van vertraging in de aanpak bij Raalte is geen sprake. Die staat nog steeds op lijst, de miljarden blijven gereserveerd.”

Wie het bij het rechte eind heeft, dat weet niemand. Het CDA zegt dat de VVD onzin praat, de VVD zegt dat het CDA onzin praat. Wel ontstond een felle discussie tussen de anders zo rustige Elly van Steen en Ben Nijboer. Het tweetal verweet elkaar het verkopen van onzin.

CDA Tweede Kamerlid Eddy van Hijum vertelde tegen Salland Centraal eerder al dat de verbreding van de weg forse vertraging oploopt. Ben Nijboer stelde navraag te hebben gedaan bij VVD Tweede Kamerlid Charlie Aptroot. En Aptroot kon weer vertellen dat er niks aan de hand was.

“De media hebben onrust gezaaid, ze hebben zand in de molen gestrooid door onjuiste berichtgeving,” aldus Nijboer, onder meer doelend op een artikel op deze site. De ene partij zegt wel een streep door de plannen, de andere partij zegt geen streep door de plannen. Wij hier op de redactie weten het ook niet meer. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.