welkoop raalte behoort tot de top 10

Welkoop Raalte behoort tot de 10 beste BoerenBond/Welkoop winkels van Nederland. Al in maart begonnen de voorrondes van de BoerenBond/Welkoop Winkelcompetitie. Na de zomer begint de finaleronde.

“De Winkelcompetitie is door ons servicekantoor bedacht om de winkels te verbeteren en de winkelmedewerkers nog klantgerichter te laten werken”, aldus Harrie Overgoor. “Elke maand stond een bepaald thema centraal en een seizoensproduct. Tot twee keer aan toe werd de winkel bezocht door een mystery shopper. Deze geheimzinnige klant beoordeelde de medewerker en de winkel op zaken zoals de begroeting, het verkoopgesprek, de kassa-afhandeling en meer. Elke periode werd afgesloten met de bekendmaking van de top 10 winkels”. Welkoop Raalte kwam als periodewinnaar uit de bus en veroverde meteen een plek in de finale.

Harrie Overgoor vertelt verder, “We gaan ons nu opmaken voor de finale. Het management van onze formule komt een bezoek brengen aan de winkel en beoordeelt op diverse aandachtspunten. Ook komt de mystery shopper weer langs voor een bezoek. Daarnaast wordt aan meer dan 100 klanten hun mening gevraagd over het assortiment, de prijs/kwaliteitverhouding van de producten maar ook over het personeel. “Wij zijn heel blij bij de beste 10 BoerenBond/Welkoop winkels van Nederland te behoren want we laten maar liefst 220 winkels achter ons liggen”, aldus een trotse Harrie Overgoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.