Home / archiefcentraal / wel inspreken bij broeklandse burgemeesters

wel inspreken bij broeklandse burgemeesters

“Vanaf 29 juli onbeperkt inspreekrecht bij burgemeesters Gait & Jos,” een reclamebord met een knipoog, pal voor het gemeentehuis in Raalte. Het betreft reclame voor het Broeklander Feest, maar is ook gelijk te linken aan het afschaffen van het inspreekrecht voor burgers tijdens gemeenteraadsvergaderingen.

De organisatie van het feest heeft al laten weten nog meer ludieke borden in petto te hebben. Voor Schuitema aan de Almelosestraat troffen we al een bord met de tekst “Je kunt een brief schrijven naar Yvon Jaspers… Maar je kunt ook gewoon naar Broekland gaan!”

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.