Home / archiefcentraal / we vliegen vanaf de goeie kaante

we vliegen vanaf de goeie kaante

“Na het succes van vorig jaar is het vliegveld, tijdens het Elshoffeest, wederom te vinden aan de Goeie Kaante van de Hogeweg. Door middel van ludieke duurzame borden mag de hele buurt dit weten. De Goeie Kaante voelt zich wederom zeer vereerd,” zo luidt het mailtje van één van de bewoners van de Goeie Kaante. “Het vliegveld is aan de Goeie Kaante, (daar staan onze borden), de parkeerplaats is aan de Ultieme Kaante. Het feest is aan de Hagenvoorde.”

Het afgelopen jaar hielden de twee kanten van de Hogeweg elkaar al eerder voor de gek. Toen Gino Schrijver de Sallandse Boer werd tijdens Stöppelhaene, kreeg hij een berg borden en een grote pop in zijn tuin.

Ook toen het stookverbod rond Pasen roet in het eten van organisatoren van Paasvuren gooide, bakten de bewoners van de Hogeweg elkaar een poets. De Paasbult werd omgetoverd tot groot ooievaarsnest.

De borden staan er natuurlijk hoofdzakelijk als opwarmertje voor Elsefly dat aanstaande zaterdag een van de hoogtepunten van het Elshoffeest moet worden. De vliegtuigen zijn dan vanaf 11.00 uur te aanschouwen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.