Home / archiefcentraal / we hebben salland centraal kroost

we hebben salland centraal kroost

Potdikkeme, Raalte heeft er een prachtige inwoner bij. En het mooiste is: Hij is een beetje van ons allemaal. Het is namelijk heus Salland Centraal-kroost! En als wij die foto zien, dan smelten we, roepen we allemaal ‘oh’ en ‘ah’ en nog veel meer. Wij willen knuffelen, vasthouden en aaien.

Maureen (Kodden) en Jan (Oldenbeuving): Van harte, van harte, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn trots, en terecht. Meer dan terecht. En wij zijn ook trots. Ivo welkom! Je hoort ook een beetje bij ons!

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.