wat is de duurzaamste gemeente van 2011

Is de gemeente Raalte de ‘Duurzaamste Gemeente 2011’? of is dit meer een titel die bij de gemeente Olst-Wijhe past? Welke gemeente loopt in Nederland voorop op het gebied van duurzaamheid? Dat is waar de eerste editie van de prijs voor Duurzaamste Gemeente 2011 om gaat.

De prijs moet gemeenten stimuleren bij te dragen aan het halen van duurzame doelstellingen van het Rijk en van de Europese Unie. Een deskundige jury zal de winnaars tijdens de prijsuitreiking in november bekend maken. Om de doelstellingen van Rijk en EU te kunnen halen, moeten ook gemeenten in actie komen.

Gemeenten kunnen zich tot 1 oktober aanmelden voor deze prijs door op staging2.duurzaamstegemeenteprijs.nl een vragenlijst in te vullen. Hier is ook alle informatie over de verkiezing te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.