vvvanwb verhuist niet naar kulturhus

VVV/ANWB Raalte verhuist niet naar het Kulturhus. Hein te Riele, voorzitter van Stichting Toerisme Raalte Heino, zegt inderdaad in gesprek te zijn geweest met SallandWonen maar vindt een meerjarig contract op dit moment niet handig. De ANWB weet namelijk niet hoe ze zich de komende jaren gaat ontwikkelen, het zou heel goed een internetwinkel kunnen worden.

“Er is vanuit de gemeente een sterke behoefte om Raalte meer te promoten,” stelt Hein te Riele. “Als we wel naar het Kulturhus zouden gaan, dan zitten we vast aan een meerjarig contract.” En dat wil de VVV niet. Er wordt namelijk steeds meer nagedacht om de ANWB als internetwinkel voort te zetten. Vanwege de bedrijfseconomische redenen blijft de VVV/ANWB dus zitten waar hij zit.

“We gaan meer bezig met het promoten van Raalte en omgeving, ook omdat de gemeente onze grootste subsidiegever is en ik dit een belangrijk en goed punt vind. Er kan nog veel in Raalte veranderen, zoals de vreselijke aankondigingsborden langs de weg. Daar moeten fatsoenlijke borden voor komen”, aldus Te Riele. “Raalte moet los komen van het oude en verdient meer dan er nu uit wordt gehaald.”

Voorlopig heeft de VVV/ANWB daar haar handen nog vol aan en zit een verhuizing naar het Kulturhus er niet in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.