vrachtwagen botst op personenauto bij raalte

. De vrachtwagen, komende vanaf de rotonde met de Wijheseweg, botste op de personenauto die uit Raalte kwam.

Volgens een getuige zou de vrachtwagenchauffeur door rood zijn gereden. De vrachtwagenchauffeur kon zijn voertuig niet meer stoppen toen de personenauto de weg op draaide. De bestuurder van de personenauto raakte na de aanrijding de macht over het stuur kwijt. Zijn voertuig kwam ter hoogte van het tankstation tot stilstand.

De vrachtwagenchauffeur bleef bij het ongeval ongedeerd, de bestuurder van de personenauto klaagde over hoofdpijn en is door het ambulancepersoneel onderzocht.

Door het ongeval liep het verkeer rondom de kruising enige vertraging op. Met name verkeer komende over de Westdorplaan stond in een lange rij te wachten, de file hoopte zich op tot op het Raalter industrieterrein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.