voor 2 ton beslag gelegd tijdens controle

Bij een gezamenlijke controle van de politie en de belastingdienst, zijn in totaal 32 bekeuringen uitgeschreven. Daarnaast inde de belastingdienst ruim 5.000 euro, werden er drie auto’s in beslag genomen en werd er voor ongeveer 200.000 euro beslag gelegd.

De controles die onder meer op de Almeloseweg in Haarle en op de Provincialeweg in Zuna gehouden werden, duurden van 14.30 uur tot 21.00 uur. Er werden twintig bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel, vijf voor niet handsfree bellen, een verlopen APK, het overschrijven van een doorgetrokken streep, door rood rijden en het misbruik van een groene kentekenplaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.