Home / archiefcentraal / voor 2 ton beslag gelegd tijdens controle

voor 2 ton beslag gelegd tijdens controle

Bij een gezamenlijke controle van de politie en de belastingdienst, zijn in totaal 32 bekeuringen uitgeschreven. Daarnaast inde de belastingdienst ruim 5.000 euro, werden er drie auto’s in beslag genomen en werd er voor ongeveer 200.000 euro beslag gelegd.

De controles die onder meer op de Almeloseweg in Haarle en op de Provincialeweg in Zuna gehouden werden, duurden van 14.30 uur tot 21.00 uur. Er werden twintig bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel, vijf voor niet handsfree bellen, een verlopen APK, het overschrijven van een doorgetrokken streep, door rood rijden en het misbruik van een groene kentekenplaat.

Lees ook

BurgerBelangen wil snel extra seniorenwoningen bij Wooldhuis

HEINO – Maak snelheid met het bouwen van extra seniorenwoningen bij Het Wooldhuis. Deze oproep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.