verrassende nieuwkomers bij tv heino

Afgelopen week is er weer gestreden door de junior en seniorleden van TV Heino. Bijna 60 leden hadden zich opgegeven voor dit jaarlijks evenement dat dit jaar gesponsord werd door Multimate Heino. De beste nieuwkomers op dit clubkampioenschap waren Isabeau te Winkel en Timo Seine.

Bij de Heren Enkel A werd Jan Pruis eerste. Bij de Heren Enkel B was dit Hennie Bruggeman. Daarbij werd er ook dubbel gespeeld. Bij de Heren Dubbel A werden Peter v/d Linden en Jan Pruis eerste en bij Dames Dubbel A werden Erna van Oostrom en Nicky Schemkes. Ook werd er gemengd gespeeld. Hier gingen Manon Hulleman en Carl Elshof met de eerste plaats naar huis. Op staging2.tvheino.nl zijn foto’s te zien van de week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.