Home / archiefcentraal / verbreding n35 nodig we groeien door

verbreding n35 nodig we groeien door

Toch weet Haarman niet of dit leidt tot succes. “We doen er veel moeite voor, maar of het echt lukt weet ik niet.” Dat Raalte links blijft liggen, staat de KRW-voorzitter niet aan: “Waarom verbreden we niet alle stukken? De huidige situatie is ongunstig voor iedereen die hier woont, leeft en werkt. Iedereen weet dat het moet gebeuren. En het gaat ook gebeuren, maar niemand weet wanneer.”

“Kijk naar Schuitema, Reko, Lips, dat zijn bedrijven die afhankelijk zijn van de weg. En zo kan ik er nog veel meer noemen. Die bedrijven worden echt niet kleiner, het vervoer wordt niet minder. Verbreding van de weg is in het belang van iedereen, het zou alleen maar voordelen hebben.”

Lees ook

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in De Tippe

RAALTE/HEINO – Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De Tippe. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.