verbreding n35 nodig we groeien door

Toch weet Haarman niet of dit leidt tot succes. “We doen er veel moeite voor, maar of het echt lukt weet ik niet.” Dat Raalte links blijft liggen, staat de KRW-voorzitter niet aan: “Waarom verbreden we niet alle stukken? De huidige situatie is ongunstig voor iedereen die hier woont, leeft en werkt. Iedereen weet dat het moet gebeuren. En het gaat ook gebeuren, maar niemand weet wanneer.”

“Kijk naar Schuitema, Reko, Lips, dat zijn bedrijven die afhankelijk zijn van de weg. En zo kan ik er nog veel meer noemen. Die bedrijven worden echt niet kleiner, het vervoer wordt niet minder. Verbreding van de weg is in het belang van iedereen, het zou alleen maar voordelen hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.