vanaf nu zelf je pincode wijzigen

Vanaf nu kan je bij ABN AMRO zelf de pincode van je pinpas wijzigen. ABN AMRO geeft als eerste bank van Nederland haar klanten de mogelijkheid om via de geldautomaten je pincode te wijzigen. Eerder moest je hiervoor altijd naar het bankkantoor.

Gijs Schreuder, directeur betalen particulieren, “Een pincode veranderen, gebeurt nu al met 50.000 keer per jaar, relatief vaak. Met deze wijziging spelen we in op een behoefte van die klanten die dat zelf en niet tijdens kantoortijden willen doen. En dat zijn er veel. De klant kiest namelijk steeds duidelijker zijn eigen moment en plek voor de dagelijkse bankzaken.”

Vanaf eind oktober kunnen klanten ook zelf een nieuwe pas activeren door een activatiecode in te voeren via de telefoon in plaats van langs te komen op kantoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.