van de heuvel tweede op nk mountainbiken

ATB-team Lemelerveld teamgenoot Jeroen Wessel werd vijfde op het door regen spekglad geworden parcours. Op zaterdagochtend reed Dienand Broekhuis zijn wedstrijd bij de Masters 40+. Hij was dit seizoen al enkele malen in de top tien gefinisht en hoopte dit ook in Noorbeek te doen. Al snel in de wedstrijd lag hij op goede koers. Hij reed de gehele wedstrijd ruim bij de eerste tien en kwam als achtste over de eindstreep.

Bij de dames streed Lyan Rensen voor haar plaatsje. Lyan was als altijd snel uit de startblokken maar moest als snel haar eigen tempo gaan rijden. Enkele schuivers op de nog natte en gladde ondergrond kostten haar een paar plaatsen. Lyan kwam als 16e over de meet.

De laatste wedstrijden van de dag waren die voor Elite en Belofte Heren. Jordy Luisman startte bij de Elites en Mark van der Heijden bij de Beloften. Jordy raakte in de eerste ronde betrokken bij een valpartij en kwam rond plek vijfentwintig te rijden. Hij maakte gedurende de wedstrijd nog een aantal plaatsen goed en finishte als 23e. Rudi van Houts won de wedstrijd voor Elite Heren. Mark van der Heijen startte redelijk bij de Beloften. In het begin van de race vond hij moeilijk zijn ritme. Het tweede deel van de koers ging stukken beter. Hij reed uiteindelijk nog de top-tien binnen en finishte als 9e.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.