ultieme kaante of goeie kaante

olt en heeft niks met hun kaante te maken.” Mooie sier maken akkoord, maar dan moet je wel eerlijk blijven.

De eeuwig durende burenstrijd (met knipoog) van buren van de Hogeweg neemt tijdens het Elshoffeest grootse vormen aan. “Wij proberen als goeie buren elkaar de loef af te steken en doen dat met borden langs de weg die wij bij ons buurtfeest, het Elshoffeest, neerzetten. De oneven kant heeft zich de ‘Goeie Kaante’ genoemd en de even kant ‘de Ultieme Kaante’. Dit jaar is het een bijzonder jaar omdat de school 250 bestaat en het Elshoffeest groter is dan ooit tevoren.”

“De Goeie Kaante claimt een ‘airport’ te hebben die zij hebben geannexeerd van de Wechterholt, de straat waar het vliegveld aan ligt. De Ultieme Kaante is zelfbewust, zoals altijd, en feliciteert de school met haar 250 jaar bestaan,” aldus een bewoner van de Ultieme Kaante.

Overigens blijft het alleen maar bij onschuldige ongein, ook tijdens het Elshoffeest. “Tijdens het feest zullen wij buren van de Hogeweg weer smakelijk lachen om onze streken en drinken we op onze gezondheid!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.