typelessen voor basisschoolleerlingen

Tesselhof Opleidingen biedt vanaf de eerste week van september weer typelessen voor basisschoolleerlingen aan, in Raalte en de buurtdorpen. Op 5 september start de eerste reeks cursussen.

Het is belangrijk dat kinderen op een gezonde manier leren omgaan met het toetsenbord om zo op latere leeftijd klachten als RSI te voorkomen. Door goede begeleiding waarbij veel aandacht is voor de juiste houding en waarbij de lessen op maat worden aangeboden, is dit ook mogelijk voor kinderen met leer- of gedragsproblemen zoals dyslexieof ADHD. De kinderen worden begeleid door een ervaren leerkracht, tevens dyslexiespecialist. Dit is een voordeel ten opzichte van het internetleren.

Doordat met 10 vingers blind typen veel tijdwinst wordt behaald bij het maken van huiswerk en verslagen, houdt het kind meer tijd over voor andere bezigheden zoals (buiten) spelen wat weer ten goede komt aan de verdere ontwikkeling.

De beste leerling (hoogste aantal aanslagen per minuut) krijgt een geldprijs van vijftig euro met een bokaal. Daarnaast worden de beste leerlingen geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap.

Meer informatie en het inschrijfformulier kun je opvragen op telefoonnummer 0572-355959 of info@tesselhofopleidingen.nl