twintig vrachten zand naar poort van wijhe

Er komt in totaal 350 kuub van op de parkeerplaats van de Poort van Wijhe te liggen. Hoeveel dat is? Twintig vrachtwagens vol zand. De parkeerplaats wordt vanaf woensdag namelijk omgetoverd tot een waar beach-resort. Aanstaand weekend vindt namelijk het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi weer plaats.

Op de parkeerplaats komen vier beachvolleybalvelden en daar is een flink lading zand voor nodig. Ook de containers, die naast opslag van materialen ook voor een toegangspoort zorgen, staan weer op hun plek.

Vrijdag beginnen de activiteiten om 15.00 uur met een beachvoetbaltoernooi. Zaterdag is het de beurt aan de volleyballers. Om 13.00 uur begint het toernooi, rond 21.00 uur wordt de finale gespeeld en daarna wordt het spektakel afgesloten met een beachparty.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.