Home / archiefcentraal / twee nieuwe peugeots voor brandweer

twee nieuwe peugeots voor brandweer

Auto Palace Raalte heeft onlangs twee brandweerauto’s afgeleverd aan de brandweer Raalte. Het gaat om twee Peugeots Bipper Tepee. De brandweer zal de auto’s onder andere gebruiken voor controlediensten. “Deze auto’s sloten het best aan bij de wensen van de brandweer”, vertelt Rob Schoenaker van Auto Palace Raalte. “Peugeot geldt natuurlijk als een betrouwbaar merk en de Bipper Tepee’s zijn zeer ruim en gebruiksvriendelijk. De brandweer had bij meerdere autobedrijven offertes opgevraagd en onze deal kwam als beste uit de bus.” Op de foto overhandigt Rob Schoenaker (rechts) de sleutels aan Paul Rozenkamp, hoofd materieel van de Raalter brandweer.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.