twee gezellige braderieen in wijhe

Dit jaar houdt de Algemene Wijhese Ondernemersvereniging twee braderieën op 14 en 28 juli.

Op 14 juli staat helemaal in het teken van film en theater. Met optredens van improvisatie-theatergroep Mannen met ervaring, Tavenu, Hollywood casting en nog veel meer. Bij veel optredens mag je als publiek zelf meedoen. Hollywood Casting gaat op zoek naar nieuw talent voor een film. De film waar het talent voor gezocht wordt heet ook niet voor niets “het geheim van 5 december”. ’s Avonds zijn er muzikale optredens van de Tismawajebendband en Amicitia. Na 21.00 uur gaat het op de terrassen nog even door met Live muziek.

Op 28 juli voeren standwerkers de boventoon. Zij verkopen producten die je niet overal kunt vinden. De beste standwerker krijgt van de Winkeliers een leuke prijs. Westenbrink Media en Entertainment verzorgt een Sneeuwwitje programma, waarbij alle kinderen kunnen genieten. The Wood Company laat zien wat je allemaal met een kettingzaag kunt maken van een boomstam. Ben de Banjoman en de Deurbloazers zorgen voor de vrolijke noot op deze braderiedag.

Alle donderdagen van 14 juli tot en met 11 augustus zorgt de horeca ’s avonds voor live Bands en DJ’s. Dit zijn feestjes die al jarenlang bekend zijn en altijd weer veel mensen naar de Langstraat in Wijhe brengt. De braderie begint op 14.00 tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.