twee exemplaren volvo s80 voor tcr groep

Volvo dealer Autotechniek Raalte heeft onlangs twee exemplaren van de Volvo S80 afgeleverd aan de TCR Groep. Deze luxe personenauto’s zullen ingezet worden voor TCR Exclusief, de speciale tak van de TCR

Groep voor zakelijk vervoer. Beide Volvo’s zijn standaard uitgerust met City Safety, dit is een geavanceerd remsysteem dat bij snelheden tot 30 km/h vanzelf stopt indien er een botsing dreigt met een andere auto. “We hebben voor de Volvo S80 gekozen vanwege zijn veiligheid en uitstraling”, vertellen Marc en Bas Roescher van de TCR Groep. Op de foto krijgen zij de sleutels overhandigd uit handen van Winfred Schulten, directeur van Volvo dealer Autotechniek Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.