tourspel kent opnieuw een nieuwe koploper

Het Tourspel van NuCentraal kent na de etappe van woensdag (alweer) een nieuwe koploper. Denzel de Boef, van Denzel Brouwers uit Zwolle, staat bovenaan het klassement. Johan Kiekebosch, de voorzitter van CRT werd twee dagen geleden van de koppositie gestoten door Dhaene. De CRT-voorzitter nam een dag later het stokje weer over, maar moet woensdag weer even genoegen nemen met de derde plek in de tussenklassering.

Rommelig en spectaculair, zo kunnen we de etappe van woensdag gerust omschrijven. Valpartijen bij de vleet, smalle wegen en een tot in de laatste kilometers spannende ontsnapping. En dan natuurlijk het bizarre voorval met de motorrijder en de Deen Sørensen. Als we de verslaggever van de NOS mogen geloven is de betreffende motorrijder inmiddels op zoek naar ander werk. Iets met staande en voet.

Daar waar het 15 kilometer voor de streep nog leek dat de Fransman Voeckler en zijn medevluchter Jeremy Roy het peloton voorbleven, werd het toch nog de voorspelde massasprint. Iedereen keek naar Gilbert, terwijl Cavendish zijn kans greep. De Brit kwam als een duveltje uit een doosje langszij. Donderdag staat de langste etappe op het programma van deze Tour. Onze Man komt morgen met een leuk weetje, want is deze etappe van ongeveer 226 kilometer wel echt lang? We lezen het morgen.

Dan nog een mededeling aan de spelers van het Tourspel. We ontvangen mailtjes en reacties bij artikelen dat jullie de link naar het Tourspel missen. En weet je wat? Jullie hebben helemaal gelijk. We hebben zowel de banner als de link boven de lijst met artikelen weggehaald, dat hadden we eigenlijk zelf ook niet helemaal zo gepland. We beloven jullie beterschap. Morgen staat er weer een duidelijke verwijzing op onze sites. Vooralsnog moeten jullie het nog even doen met deze link. Zet hem desnoods even bij de favorieten: http://letour.nucentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.