Home / archiefcentraal / tourspel heeft nieuwe koploper

tourspel heeft nieuwe koploper

Hoofdredacteur Harrie Kiekebosch heeft maandag zijn eerste punten bij elkaar gesprokkeld in het Tourspel. Het oerhollandse team van Kiekebosch had succes met Rob Ruijgh die in het Tourspel maandag twee punten waard was. Kiekebosch staat nu op positie 853 in het volledige Tourspel.

Er zijn nog zeven deelnemers in de Tourpoule die geheel puntloos zijn. Leny Schoorlemmer, Rene Besten, Leon Jansen, Michel Alferink, Gerard Oosterlaar, R. Sibelt en Timo Grondhuis staan nog met lege handen. Opvallend detail: De puntloze teams hebben allen Salland als afkomst. Hebben Sallanders geen verstand van wielrennen, of zetten de puntlozen in op de echte bergritten die nog moeten komen? We leren het allemaal in de komende weken.

Letour.nucentraal.nl, hou de site in de gaten!

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.