Home / archiefcentraal / tourspel de rustdag en de tussenstand

tourspel de rustdag en de tussenstand

Onze Man: “Moet toch gek zijn. ‘Kijk, daar slaap ik vannacht’ zegt de renner als hij zijn vrouw de hotelkamer laat zien. Maar zij denkt aan een stevige vrijpartij. De renner aan neuken. Daar denkt hij al de hele tour aan. Hij is bang dat er niks van terecht komt. Want hij zit al twee weken lang op zo’n hard carbon zadel. Maar dan denkt hij aan dat grapje tijdens trainingsstage. Een meisje met diep decolleté serveerde eerst de soep uit aan de mannen achter aan tafel. Dat gaf een prachtig uitzicht. Toen ze voor nieuwe borden naar de keuken ging, hebben ze die achterste borden naar voren geschoven. Alleen bij die gedachte al, voelde hij dat het straks wel goed zou komen.”

In het Tourspel van NuCentraal gaat de Belg Carmino Dhaene nog steeds aan kop. En hoe. Met 101 punten voorsprong op de nummer twee in het klassement, Denzel Bouwers uit Zwolle. Als eerste Sallander treffen we op de derde plaats CRT-voorzitter Johan Kiekebosch. Ook tussen hem en de nummer twee zit een gat van dik 100 punten. Het lijkt er dus op de kaarten van het Tourspel al aardig geschud zijn.

Onderin het klassement is het ook nog aardig spannend. Bart Linthorst staat met zijn team FC de Bezemwagen dik onderaan het klassement. Hij heeft dit Tourspel 17 punten gesprokkeld. Ook het oerhollandse team van Harrie Kiekebosch, met louter Nederlandse renners, heeft weinig succes. Kiekebosch heeft slechts 102 punten verzameld. Kenners zeggen dat Rob Ruijgh in de Alpen nog wel eens voor een dagzege kan gaan zorgen. Kiekebosch wacht gespannen af, want was hij niet één van de bedenkers van dit Tourspel?

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.