timmerweek lemelerveld vrijdag op zn eind

De Timmerweek in Lemelerveld zit er al weer bijna op. Donderdagmorgen werden de bouwwerken afgetimmerd en de laatste spijkers geslagen. Donderdagavond wordt er een kijkavond gehouden van 18.30 uur tot 20.00 uur. Familie, buren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het is in de loop der jaren een gezellige ontmoetingsplek geworden voor jong en oud.

Voor de bezoekers staat ook nu weer de koffie klaar en kan je genieten van een heerlijk boerenijsje. Alles staat mooi geverfd en ‘behangen’ klaar. De verschillende bouwwerken worden gekeurd en bewonderd. Tijdens de kijkavond zorgt de organisatie voor een verrassend optreden, wie dit is weten we nog niet.

Op vrijdagmorgen worden alle bouwwerken weer met de grond gelijk gemaakt. Sommige kinderen vinden dit erg jammer en laten hun creatie het liefst de hele zomer staan. Maar na het afbreken kunnen ze meedoen aan een spellencircuit. Als afsluiting is er voor iedereen een bakje patat en wordt er nog één keer het timmerweek dansje gedanst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.