timmerweek heino drukker dan verwacht

.

Leidinggevende Henk Gerrits verwachtte dat het door de vakantie juist minder druk zou zijn, maar dat was verkeerd ingeschat. “Er zitten ook veel Duitsers op het park die ook allemaal een kijkje komen nemen.” Over de regen heeft hij weinig te zeggen. “De ouders vinden de regen vervelender dan de kinderen zelf.” Zon of regen de kinderen gaan helemaal op in het getimmer, geen regenwolk die hun van het terrein afkrijgt.

In totaal steken ook 17 vrijwilligers hun handen uit de mouwen om de kinderen van 25 tot en met 28 juli te helpen, te verzorgen bij splinters en te voorzien van drinken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.