them lewis boys naar de zwarte cross

Jeroen Sweers afkomstig van de Eikelhof heeft dit jaar de band ‘Them Lewis Boys’ opgericht. Als je al naar de naam kijkt kun je er wel uit afleiden dat de band een tributeband is voor, zoals Jeroen het zelf zegt, de enige echte killer Jerry Lewis.

Deze levende Rock & Roll legende was en is volgens Jeroen Sweers nog altijd een meester op de piano. Ook zijn stem heeft nog altijd niets ingeleverd. Jerry Lee lewis is inmiddels al 70 jaar oud en zal dit jaar nog in ons land optreden.

Them Lewis Boys brengen dus een tribute aan deze Rock & Roll legende. Met zang, piano, gitaar, bas, drum en het hele zooitje bij elkaar is er eigenlijk geen uitleg meer nodig over de muziek. Denk aan de hits als ‘Great balls of fire’ of ‘Whole lotta shakin going on’. De band speelt ook de meeste recente platen, zoals ‘Mean old man’ en ‘The last man standing’.

17 juli spelen de Lewis Boys op de Zwarte Cross. Meer informatie over deze band vind je op http://staging2.facebook.com/ThemLewisBoys?sk=wall

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.