Home / archiefcentraal / theater gnaffel speelt de worstelaar

theater gnaffel speelt de worstelaar

Theater Gnaffel speelt op 14 augustus de succesvolle voorstelling ‘De Worstelaar’ eenmalig in het Bostheater Ommen. In 2006 won Gnaffel met De Worstelaar de Zilveren Krekel, de VSCD-prijs voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie.

Koos de Worstelaar maakt een feestje van het leven in een huis vol ingedutte oude mensen. Hij brengt de hoofden van de pinnige mevrouw Langelaar en de romantische Mathilde op hol en zorgt ervoor dat de heren Kleermaker en Sjostakovitsj zich weer jeugdig voelen. Koos is zelf ook niet meer de jongste en misschien wat stram in de benen, maar nog lang niet van plan zich daarbij neer te leggen. Uiteindelijk halen ze allemaal acrobatische toeren uit.

De voorstelling begint om 15.30 uur en is gratis te bezoeken. Na afloop gaat er een collectebus rond waarin bezoekers een bijdrage kunnen doen. De Worstelaar is geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.