theater gnaffel speelt de worstelaar

Theater Gnaffel speelt op 14 augustus de succesvolle voorstelling ‘De Worstelaar’ eenmalig in het Bostheater Ommen. In 2006 won Gnaffel met De Worstelaar de Zilveren Krekel, de VSCD-prijs voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie.

Koos de Worstelaar maakt een feestje van het leven in een huis vol ingedutte oude mensen. Hij brengt de hoofden van de pinnige mevrouw Langelaar en de romantische Mathilde op hol en zorgt ervoor dat de heren Kleermaker en Sjostakovitsj zich weer jeugdig voelen. Koos is zelf ook niet meer de jongste en misschien wat stram in de benen, maar nog lang niet van plan zich daarbij neer te leggen. Uiteindelijk halen ze allemaal acrobatische toeren uit.

De voorstelling begint om 15.30 uur en is gratis te bezoeken. Na afloop gaat er een collectebus rond waarin bezoekers een bijdrage kunnen doen. De Worstelaar is geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.