terrasvogels pakt titel op slotdag lwt

. Het toernooi, in de volksmond LWT genoemd wordt elk jaar, verdeeld over tien weken, in de maanden juni en juli gespeeld. Aan het toernooi doen twaalf teams uit de gemeente Raalte mee. Na de poulewedstrijden gaan de eerste drie teams naar de finalepoule en de andere drie naar de verliezerspoule. De finaledag van beide poules was afgelopen zondag 10 juli.

Koploper Albert had op de laatste speeldag aan twee punten voldoende om het kampioenschap in de winnaarspoule binnen te halen. Het team speelde de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Ventus en verloor de tweede wedstrijd van Bruggeman. Daardoor moesten de Terrasvogels twee keer winnen en minimaal acht doelpunten meer maken dan koploper Albert. De eerste wedstrijd werd met 5-0 gewonnen van Zwakenberg en door eveneens met 5-0 te winnen van Ventus pakte de Terrasvogels de felbegeerde titel.

Speler/ Manager Tijs Bouwhuis kreeg het nieuws te horen gedurende zijn vakantie in Zuid Frankrijk. Bouwhuis kon zijn oren niet geloven. ,,Ik ben zo trots op de spelers, hier hebben we zo lang op gewacht.”

Auping werd eerste in de verliezerspoule. De Fair Play Cup ging naar Zwakenberg. Na de prijsuitreiking en het buffet bleef het nog lang gezellig in Café- Restaurant Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.