t shirts wandelvierdaagse voor iedereen

Aan de populariteit van de Sallandse wandelvierdaagse shirts zit een limiet. Veel mensen wilde het appeltjesgroene T-shirt van SallandWonen graag hebben. maar nu ze er iets voor moeten doen blijven ze weg. De actie van SallandWonen om extra T-shirts te bestellen werpt geen vruchten af, maar weinig mensen komen naar het kantoor van de corporatie om een T-shirt op te halen.

In overleg met de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse is besloten dat de T-shirts voor elke wandelaar af te halen zijn. Je hoeft dus niet aan te tonen dat je deelnemer bent aan de vierdaagse van Nijmegen.

Er hangt nog wel één voorwaarde aan. Je moet wonen in het werkgebied van SallandWonen, oftewel de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte. De T-shirts zijn tijdens kantooruren af te halen bij SallandWonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.