Home / archiefcentraal / summer beach party bij de leeren lampe

summer beach party bij de leeren lampe

De zomer breekt los bij De Leeren Lampe. Op 16 juli is er een Summer Beach Party. De band Sir Pfeiffer, The Yo’Mama Jokes en Resident DJ’t zorgen voor een zomerse en muzikale avond. Sir Pfeiffer is ontstaan in 2005, in eerste instantie als initiatief om de verveling op zondagmiddagen tegen te gaan. Al snel bleek de hobby uit te groeien. De band focust zich op rockmuziek van de laatste zestig jaar, maar is ook zeker niet bang van een uitstapje naar andere genres.

Op 15 juli is er weer een Dance Classics. Dit keer zijn The Marshalls van de partij. Op het repertoire staan rockklassiekers die iedereen probleemloos mee kan zingen. De stevigere Arbeidsvitaminen. Rock met ballen dus”, zegt gitarist Harm Dinkla. De zaal gaat om 21.30 uur open.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.