strien ontvangt dvd box 1050 jaar wijhe

Namens het Comité 1050 jaar Wijhe heeft Gerrit Oosterbroek afgelopen vrijdag een DVD-box overhandigd aan burgemeester Strien voor het archief van de gemeente. In het kader van het 1050-jarig bestaan van Wijhe, zijn er gedurdende het hele jaar 2010 door Gerrit Oosterbroek meer dan veertig video opnames gemaakt van alle activiteiten die zijn gehouden.

Deze veertig uur durende opnames zijn onder andere samengevat in een DVD box van 6 DVD’s. Er zijn drie soorten DVD boxen verkrijgbaar. De luxe versie met zes DVD’s (39,90 euro), een samenvatting met twee DVD’s (14,90 euro) en een korte samenvatting van veertig minuten (9,90 euro). De drie versies zijn te bestellen bij Toerist Info Wijhe of bij Elferink Mode in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.